Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Кріплення для TRX петель на стелю і стіну TRX X-Mount

Код товару: 1007747

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Заняття спортом не тільки допомагають підтримати тіло в гарній формі, але і сприятливо впливають на зміцнення імунітету, здоров'я, дарують хороше самопочуття. На щастя, в наші дні кожен зможе вибрати собі заняття до смаку. Хтось займається бігом або велоспортом, хтось віддає перевагу силовим тренуванням або фітнесу, комусь найбільше подобаються групові тренування з пілатесу або йоги. Але одним з найпопулярніших сучасних напрямків є заняття на петлях TRX. Такі спортивні тренування надають навантаження комплексно на весь організм і на всі групи м'язів. Результат не змусить себе довго чекати. Всього кілька місяців, і ваше тіло стане підтягнутим і пружним, придбає спокусливі форми.

До речі, кріплення trx можна використовувати для тренувань і в домашніх умовах і в залі.

Саме тому ми пропонуємо вашій увазі trx xmount - кріплення, яке можна застосовувати і як стельове, і для фіксації на стіну. У чому ж переваги саме цього варіанту?

По-перше, кріплення для trx петлі є надійним і безпечним. По-друге, таке trx кріплення на стелю підходить абсолютно для всіх петель. По-третє, для монтажу даного кріплення вам не знадобиться багато часу і сил. В комплекті вже є і безпосередньо кріплення trx до стелі, і шурупи-болти по дереву.

Дане кріплення для trx дуже зручне, а ще воно значно підвищить ефективність будь-якого тренування. Виконувати ряд улюблених вправ можна і вдома, і в офісі, обладнавши для цього невеликий спортивний куточок. Надійність trx кріплення не змінюється від обраного місця його монтажу. Це може бути будь-яка стіна або стеля. Ну а купити кріплення для петель trx ви можете за кілька хвилин, оформивши замовлення на нашому сайті. Це придбання зробить ваші тренування ще більш ефективними і комфортними!

Монтаж кріплення можна здійснювати на стіну або стелю.

Кріплення для TRX петель, комплектація:

  • Кріплення для петель TRX X-Mount - 1 шт
  • Шуруп-болт по дереву - 2 шт





Кріплення для TRX петель на стелю і стіну TRX X-Mount
Кріплення для TRX петель на стелю і стіну TRX X-Mount