Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Кабель для зарядки на магніті M3 1000 мм Micro-USB (золотистий)

Код товару: 1007365

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Магнітний кабель для мобільних телефонів - дуже зручний і практичний пристрій, який дозволяє не тільки швидко зарядити смартфон або телефон, а й запобігти поломку гаджету

Використання круглого магнітного кабелю зменшує знос роз'ємів зарядки пристрою і сприяє їх тривалому функціонуванню без поломок - в такому варіанті практично неможливо зламати роз'єм.

Пристрій складається з декількох частин: круглого дроту золотистого кольору, довжина якого становить один метр, USB роз'єму і контактного магнітного майданчика. До цього майданчику приєднується зарядна частина, що вставляється в роз'єм телефону. Розташовані на майданчику і зарядній частини магніти забезпечують надійне з'єднання зарядного пристрою з джерелом живлення, притягаючись один до одного на відстані до п'яти сантиметрів. Це полегшує процес зарядки гаджета, дозволяючи навіть в темряві приєднати до нього зарядний пристрій.

Круглий магнітний шнур підходить для більшості марок мобільних телефонів і дозволяє використовувати функцію «Швидка зарядка»

Нейлонове обплетення шнура золотистого кольору забезпечує надійне його функціонування, не дозволяючи заплутується або заламувати. Розташований на роз'ємі світловий індикатор забезпечує контроль за процесом зарядки.

Використовуючи магнітний шнур для мобільних телефонів немає необхідності кожного разу вставляти штекер в пристрій. Це дозволяє уникнути основної поломки телефонів і смартфонів - непрацюючого роз'єму. Тому магнітний круглий шнур для мобільних телефонів - кращий вибір для тих, хто цінує практичність і зручність.

Характеристики магнітного USB кабелю:

  • Особливість: магнітний;
  • Довжина: 97см;
  • Тип: для зарядки і передачі даних;
  • Можливість зарядки до 2A;
  • Led індикатор;
  • Підходить для Android;
  • Роз'єм: USB на microUSB;
  • Колір: золотистий.





Кабель для зарядки на магніті M3 1000 мм Micro-USB (золотистий)
Кабель для зарядки на магніті M3 1000 мм Micro-USB (золотистий)