Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Візуальний відлякувач птахів Крук (комплект)

Код товару: 1001404

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

У комплект "КРУК" входять:

  1. відлякувач візуальний "Крук" 140х80 см.,
  2. повітряний змій,
  3. флагшток телескопічний (розмір в складеному вигляді - 1,2 м., розмір в розкладеному вигляді - 6м.),
  4. труба (Розмір металевої трубки - 1 м.).

Ви живете в приватному будинку, маєте дачу чи займаєтеся вирощуванням овочів на полях? Тоді Ви точно знайомі з неприємними ситуаціями, які можуть виникати завдяки нешкідливим пернатим мешканцям. Птахи скльовують плоди, псуючи тим самим Ваш урожай.

Наш інтернет-магазин допоможе Вам позбутися від подібних моментів, рекомендуючи до покупки візуальний відлякувач птахів «Крук».

Так, якщо використовувати цей виріб у вигляді повітряного змія, то він ефективно розполохає пернатих, адже виконаний у вигляді фігури хижака, який в русі ідентичний ширяючому в повітрі хижакові. А, як відомо, багато птахів дуже лякаються хижих родичів і миттєво відлітають з місця.

Такий візуальний динамічний відлякувач «Крук» для його максимальної ефективності необхідно розміщувати на високій вудці - приблизно 4-5 метрів вгору, або ж високому флагштоку в тій місцевості, де птахи можуть нашкодити. Навіть при легкому вітерці пристрій працює відмінно. Крім того, йому не страшний і сильний вітер, так як конструкція в цілому відрізняється гнучкістю і міцністю. Установка вироби не вимагає особливих навичок, а використовувати його можна і на території виноградника, і в саду, і в полі або городі. Більш того, відлякувач буде корисний навіть на масштабних звалищах.

Варто відзначити, що «Крук» - це не тільки ефективний засіб від птахів, але і безпечний.

Він не зашкодить жодному пернатому мешканцеві неба, а лише пожене з непотрібною території. Більш того, він не залежить від електрики, працює абсолютно безшумно і легко збирається. У комплект відлякувача входить вудка з фігуркою хижака, спеціальний телескопічний флагшток, який може підніматися в висоту на 6 м, а також труба, що знадобиться для фіксації цього флагштока в землі.

Купуйте в нашому інтернет-магазині відлякувач птахів «Крук», і ніякі пернаті не становитимуть загрозу Вашому врожаю овочів, ягід або фруктів!





Візуальний відлякувач птахів Крук (комплект)
Візуальний відлякувач птахів Крук (комплект)